Huawei telefoons bij GSMTopdeal

GSM-topdealGSMTopdeal is een webshop die smartphones aanbiedt met tweejarige T-Mobile abonnementen, waarbij je 2 jaar lang korting krijgt op je abonnement. Deze korting kan oplopen tot meer dan 50% en daarnaast krijg je ook nog een flinke korting op de smartphone zelf, die vaak zelfs gratis is. GSMTopdeal heeft op dit moment ook twee Huawei smartphones in de aanbieding.

Zo biedt GSMTopdeal ten eerste de Huawei Ascend P6. Dit topmodel van Huawei is gratis in combinatie met een tweejarig T-Mobile abonnement. Bij een abonnement van 300 belminuten en een databundel van 500 MB betaal je twee jaar langs slechts €22,50. Als je het aantal belminuten of databundel wilt verhogen, dan kun je dit los van elkaar doen. Op alle belbundels en databundels krijg je twee jaar lang 50% korting. Klik hier voor de Huawei Ascend P6 aanbieding van GSMTopdeal.

 

Daarnaast is ook de budgetphone Huawei Ascend Y300 in de aanbieding bij GSMTopdeal. Ook deze Android smartphone is gratis bij een tweejarig T-Mobile abonnement. Voor een abonnement met 90 belminuten en 250 MB databundel betaal je twee jaar lang €15,50. Ook Huawei Ascend Y300 kun je de belbundel en databundel afzonderlijk verhogen en tevens krijg je bij alle bundels twee jaar lang 50% korting. Kijk hier voor de Huawei Ascend Y300 aanbieding van GSMTopdeal.

 

Meer informatie over zowel de Huawei Ascend P6 en Huawei Ascend Y300 vind je op de desbetreffende toestelpagina's, dje je via het linkermenu kunt vinden.